Home Bez kategorii Ekran dotykowy lumia 820

Ekran dotykowy lumia 820

written by rysiek 11 października 2017

oprawa oświetlenia awaryjnego

GASTRO POS jest programem, który powoduje na krótką i intuicyjną sprzedaż, przygotowaną w mało ruchach poprzez ekran dotykowy. Jako daleko atrakcyjny plan na placu gastronomicznym bawi się dużym uznaniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa pomaga w produkcji kelnerom i tymże samym ułatwia szkolenie nowych ludzi.

Dzięki bardzo przystępnej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje wartościowych oraz czasochłonnych szkoleń, oraz niezwykle funkcjonalna metoda użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, związana z szeroką gamą funkcji, bardzo dużo sprawdzi się w nie właśnie w ścisłym, pojedynczym lokalu, a i w budowie gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji
Dzięki bardzo wielu funkcjom i modułom GASTRO POS stanowi znacznie podatnym systemem, jaki uzyskamy na targu. W zależności od profilu lokalu, czy jest to bar, pub, i nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, jakie będą najodpowiedniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo
Logowanie się swoich pracowników do programu przez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca lub za pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring także jego czasu rzeczy jak również owocu jaki tworzy. W zależności od stanowiska, można i ustalić widok opcji tak, by był on przystosowany do uprawnień danej jednostki, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż oraz wystawianie faktur, pracodawca ma dostęp do wszystkich opcji. GASTRO POS pozwala zminimalizować straty lokalu oraz zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia również obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć;
dopasowanie ekranu do swoich potrzeb;
kontrola rachunków oraz zamówień;
przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania;
obrazowa prezentacja sali;
rozliczenia kelnera w dowolnym elemencie;
zapisywanie czasu pracy;
brak trudności w modyfikowaniu potraw;
zgoda z kuchnią;
sprawdzanie zamówień i rachunków;
elastyczne kształtowanie cen;
kontrola ustalanych rabatów;
zgodność z planami hotelowymi i narzędziami do działań specjalnych.

0 comment

You may also like