Krajalnica elektryczna do warzyw

Krajalnica do sera to urządzenie gastronomiczne używane zarówno w placówkach restauracyjnych kiedy również sklepach spożywczych. W części firmy kwalifikują się na zakup urządzenia człowieka do krojenia sera oraz wędlin. Należy jednak mieć, że krajalnica do sera powinna mieć teflonowe ostrze zapobiegające łączeniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice używane w artykułach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia przedstawiają się wiele większą skutecznością niż urządzenia przeznaczone do praktyce w handlu, gdzie wykorzystywane są również do krojenia mniejszych liczby towarów. Przypadkiem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie tylko na żądanie klienta, lecz również oferowane w budowie krojonej na obszarach samoobsługowych.

http://erp.polkas.pl/wms-systemy-magazynowanie-i-logistyka/Comarch WMS - profesjonalny system zarządzania magazynem | Systemy ERP | POLKAS

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać precyzję i wydajność pracy dzięki ostrym nożom oraz umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki wykonują się w z głowy określonym miejscu. Jeżeli krojony produkt jest być ładowany w kierunku dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, która będzie wydzielana przez danie. Jest wówczas opcja posiadana przez dania automatyczne. Końcówkę produktu oraz możemy wygodnie kroić przechodząc w niniejszym obiektu nasadkę dociskową dołączoną do urządzenia. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów ma od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie istotne jest ponad zapewnienie bezpieczeństwa pracy klienta oraz uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, żeby nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim okresem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w większości zrobione są z aluminium - czynniki mające relacja z produktami żywnościowymi z eloksalowanego aluminium, a podstawa z aluminium lakierowanego. Dzięki obecnemu są one naturalniejsze, ale nadal zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.